Anasayfa >> Oyun Rehberi

Lig Sistemine Genel Bakış

Lig,oyuncuların bir araya gelmesiyle oluşan bir birliktir.


Lig Katkısı

Lig katkısı,oyuncunun lig içindeki ünvanını belirler.Lig katkısını şimdi sayacağımız dört yolla yapabilirsiniz;Drahmi bağışlayarak,lig teknolojisine yatırım yaparak,Lig Nişanını geliştirerek ve lif savaşlarına katılarak.

 

Lig Teknolojisi

Lig Teknolojisi,çiftlik verimliliği gibi çeşitli bonuslar kazandırabilir.Daha fazla teknoloji araştırabilmek için,Lig seviyesini yükseltmeniz gerekir.Lig üyeleri,teknoloji araştırma maliyetini karşılamak için Drahmi ödemek zorundadır.


Lig Unvanı

Oyuncunun Lig ünvanı,lige yaptığı katkılara göre belirlenir.Lig ünvanın belli bir seviyeye geldiğinde,lige yeni üyeleri kabul edebilirsin.Yalnızca Lig kurucuları,oyuncuları atma yetkisine sahiptir.Lig Kuruculuk ünvanı başka oyunculara transfer edilebilir.

 

Lig Nişanı

Lig Nişanı,ligin gücünü temsil eder.Yüksek Lig Nişanına sahip olan bir lig,daha kolay seviye atlayacak ve daha iyi oyuncular lige katılmak isteyeceklerdir.Fakat,Lig Nişanı yükseltmek için belli bir miktar Altın gereklidir.

 

Lig Savaş Sistemi

Lig savaşı,çiftlik üzerinden yapılır.Sadece Lig Yöneticileri Lig Savaşı başlatabilir.Savaşa giren ligler,her gece 20 dakika içerisinde üyelerini toplar.Lig savaşına her ligden en fazla 50 oyuncu katılabilir.Lig Savaşı geri sayım biter bitmez başlar.


Savaşı kazanan Lig üyeleri günde 6 kez hasat(Tahıl elde etme) yapabilir.Elde edilen Tahıl miktarını 2 kat olabilir.İşgal,kış mevsiminde sona erecektir,bu yüzden işgali biten Lig savaşarak yeniden işgal etmek zorundadır.


Lig savaşlarında,oyuncular Altın ve Saygınlık harcayarak birliklerine moral verip,güçlendirebilir.Bu harcamaların başarılı olmama ihtimalide vardır,fakat eğer başarılı olursa,Saldırı ve Kalkan gücü artacaktır.Saldırı ve Kalkan bonusları toplamda 5 puan veya daha fazla artarsa,oyuncu özel beceriler kazanabilir.Not;Bu fazladan bonusların başarılı olma ihtimali,harcanan Altın ve Saygınlığa bağlıdır.

X-treme Ninjas   Pockyboom