Anasayfa >> Strateji >>

Drahmi kazanmanın Püf Noktaları

1. Tarım Arazisi: Bir çiftlik ele geçir ve Tahıl hasatı yap.Hasadını yaptığın Tahılları,Drahmi’ye ihtiyacın olduğunda Market’te satarak ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

 

2. Gümüş Madeni: Gümüş Madenleri,bölgelerin ilk sıradaki mıntıkaların bir kaçında yer alır.Buradan bir Gümüş Madeni ele geçirerek Drahmi kazanabilirsiniz.

 

3.Market: Market’teki Tahıl fiyatı 0.5 ile 2.0 arasında değişir.Bu değişim,düşük fiyattan yüksek fiyata doğru olmak üzere,yarım saatte bir olur.Kâr’a geçmek içim için Tahıl fiyatları yüksek olduğunda satıp,düşük olduğundada satın almalısınız.

 

4.Çiftlik: Güçlü bir lige katılın ve lig Tarım Ürünlerini hasat edin.Daha sonra Drahmi’ye ihtiyacınınız olduğunda bu ürünleri satın.

 

5. Lig: Daha çok Lig Teknolojisinden faydalanmak için,güçlü bir lige katılın. Ordu Düzeni ve Deve  gibi Lig Teknolojileri, vergiden ve ticaretten kazanılan Drahmi miktarını arttırır.

 

6.NPC’lerden kazandığınız yüksek kaliteli eşyaları satarak Drahmi kazanma: Elit Lejyonlardan düşürdüğünüz kaliteli eşyaları satarak,bolca para kazanabilirsiniz.Paris ve Minotaur Lejyonlarından sık sık yüksek-kaliteli silahlar düşer.Bu Lejyonlara yönelik saldırılar gerçekleştirin.

 

7.Karavanlar: Karavanlar,Meclis seviyesi 41. Seviyeye ulaştığında açılır.Ticaret yapmak için,Karavan göndererek ve gönderilen Karavanları kabul ederek hergün bolca Drahmi kazanabilirsiniz.

 

8. Günlük Görevler: Sev 40’a ulaştığında,Görev Panelinde açılacak olan Günlük Görevleri yapabilirsin.Tamamladığın Görevlerin zorluğu ne kadar yüksek olursa,kazanacağın Şöhret ve büyü kitaplarıda o kadar çok ve kaliteli olacaktır.Buradan kazandığın büyü kitaplarını satarak Drahmi kazanabilirsiniz

 

9.VIP Eşyalar: VIP Dükkanından satın aldığınıza eşyaları satarak da Drahmi kazanabilirsiniz.VIP Dükkanındaki eşyalar,sunucu saatine göre her gün 22:00’da yenilenir.

 

10.Vergi Toplama: Her vergi sana belirli miktarda Drahmi kazandırır.Bu yüzden,Vergi Toplama kotanı en iyi şekiklde kullanmaya çalış

 

11.Ekstra Vergi: Günde 2-3 kez Ekstra Vergi topladığınızda,vergilerden süpriz ödüller kazanabilirsiniz.Ayrıca,Ekstra Vergiler’den 10 Altın kazanma şansınızda olabilir.Eğer VIP üyesiyseniz,daha fazla Drahmi kazanmak için Ekstra Vergi uygulamaya devam edin.Bu arada,Şehir Sadakatinizin 80’in üzerinde olmasına dikkat edin.

 

12. Günlük Maaş: Günlük Maaşınızı Meclisden almayı unutmayın.

 

13.Eylem: Athanaton’da günlük olarak baze aktiviteler düzenlenir. Bu yarışlarda,hızlı bir şekilde üst seviyelere yüksel ve daha çok Drahmi kazan.Kazandığın ödülleri hergün almayı unutma.

 

14. Sömürgeleştirme: Bir oyuncuyu sömürgeleştirin ve her gün sömürgelerinden katkı payı olarak Drahmi kazanın.

 

15. Gümüş Madeni Mücadelesi: Mücadeleler,185 yılından sonraki her Yaz mevsiminde 11:00 ve 12:00 arasında gerçekleşir.Bu Mücadelelerde elde edebildiğiniz kadar Drahmi elde etmeye çalışın.

 

16.Rafine Etmek: Meclis Sev 82’ye ulaştığında,Simya Lab açılır.Simya Lab’ında üretilen taşlar sana bolca Drahmi kazandırır.

 

17.Görevlendirme: Sev 51’e ulaştığında,bir tüccarı günde bir defa olmak üzere,yüksek kaliteli eşyalar bulması için ücretsiz görevlendirebilirsiniz.

 

18.Zırh ve Pelerin: Kaliteli Zırhlar ve Pelerinler,savunmayı önemli ölçüde arttırdıklarından,savaşlardaki kayıpları daha az olmasını sağlarlar.Böylece birliklerinizi toplamanız için gereken Tahıllardan kâr etmiş olursunuz.

 

19. Asclepius: Asclepius,savaş sırasında birlik ikmali yapan bir kahramandır.Bu kahramanı alın ve birlik kayıplarınızı azaltın.

 

20. Teknoloji: Seviyesi yüksek teknolojiler sayesinde,savaşlardaki asker kayıplarınızı azaltabilirsiniz.

 

21. Aslında,Eğer bir VIP üyesiyseniz,Drahmi konusunda endişelenmenize gerek yok.

X-treme Ninjas   Pockyboom